Accountancy

Het financieel ontzorgen van ondernemers dat is de passie van Best Practice! Financiële en fiscale vraagstukken daar ligt onze kracht, kennis en ervaring. Wij staan je met raad en daad bij. Jij als ondernemer moet je bezig houden met de dingen die jij leuk vindt, waar jij goed in bent en vooral waar jouw passie ligt… je onderneming!

Op financieel en fiscaal gebied gaan wij jou ontzorgen door een stap verder te gaan. Wij zijn niet een adviseur van je maar het verlengstuk van jouw onderneming op financieel en fiscaal gebied. Als het verlengstuk van je onderneming mag er geen afstand tussen jou en ons bestaan. Daarom communiceren wij ook in de JE-vorm met jou en niet in de U-vorm. Het financieel ontzorgen is bij Best Practice gebaseerd op een drietal pijlers:

Op basis van deze pijlers bieden wij diensten aan met toegevoegde waarde en daarbij een optimale gebruikerservaring.

Abonnement of …
De vergoeding voor onze diensten bieden wij verschillende vormen aan. Bij alle vormen zijn we transparant door van te voren afspraken te maken. Wij willen geen discussies achteraf!
Wil je precies betalen voor wat je afneemt, dan brengen wij de gemaakte uren in rekening tegen een eerlijk tarief. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Hierbij weet je vooraf wat je maandelijkse kosten zijn en wat je hiervoor terug krijgt. In het abonnement zijn niet alleen de standaard diensten op te nemen zoals bijvoorbeeld het samenstellen van de jaarrekening maar ook diverse advies diensten. Graag leggen we in een persoonlijk gesprek nader uit hoe dit werkt.

Administratietool UBL

Best Practice biedt naast advies en begeleiding ook de software tool ‘Best Practice UBL’ aan. Een tool voor klanten, die helpt om alle administratieve werkzaamheden te digitaliseren. Hierdoor is de administratie altijd up-to-date en geeft een actueel inzicht voor uw organisatie. Best Practice UBL geeft u inzicht in de financiële resultaten, stuurinfo en analyses. Een essentiële mix van informatie en praktische handvatten voor iedere onderneming. Het werkt efficiënt en overzichtelijk. U heeft inzicht in alle cijfers, wat voor rust zorgt. De administratie hoeft niet fysiek te worden overgedragen, wat simpelweg veel tijd oplevert. Geen zware mappen met boekhouding naar uw boekhouder brengen. Dankzij de tool worden de documenten rechtstreeks naar uw eigen administratie gestuurd. Dankzij het kleine team van Best Practice UBL krijgt u één aanspreekpunt

Klik hier voor meer informatie over de UBL software / administratietool.