Klaar voor de toekomst

De toekomst dat is waar het om draait voor ondernemers. Het verleden is geweest maar bevat wel waardevolle informatie. Informatie die we kunnen gebruiken om in de toekomst nog beter te presteren, een nieuwe uitdaging aan te gaan of een nieuw idee uitwerken.

De jaarrekening is zo’n document dat de prestaties van het verleden weergeeft. Om de ondernemer meer informatie aan te geven bespreken wij niet de jaarrekening maar een prognose welke is gebaseerd op de afgelopen twee jaar. Hierdoor praten we over de toekomst en de plannen die de jij hebt heeft. Deze plannen worden zo veel eerder besproken waardoor wij jou weer beter kunnen begeleiden bij het uitvoeren van jouw ambities.

Daarnaast heb je vaak meer informatie in je onderneming dan dat je zelf beseft. Dit kan komen omdat je de informatie niet vastlegt en deze daardoor niet beschikbaar is of omdat je onvoldoende beseft dat bepaalde informatie je onderneming verder kan helpen. Met beide zaken willen wij je graag helpen zodat je wel de informatie beschikbaar hebt die jou en je onderneming helpt om klaar te zijn voor de toekomst oftewel je helpt om je doelstellingen te realiseren.

Heb jij ook ambitie en wil jij ook vooruitkijken in plaats van steeds in het verleden leven neem dan contact op hoe wij dit voor jou in kunnen vullen!

Terug naar de pagina ACCOUNTANCY