Wie zijn wij?

 

Best Practice is al jarenlang een belangrijke speler op het gebied van management advies. Ons kantoor biedt een succesvolle bijdrage aan de groeikracht van een onderneming. Met grote betrokkenheid, persoonlijke aandacht en directe communicatielijnen bieden we voor ieder vraagstuk een bijpassend advies. Met ons kantoor in Eindhoven zijn we voor veel ondernemers in de omgeving beschikbaar.

Behoefte aan persoonlijk advies voor strategische vraagstukken? Met onze jarenlange ervaring, expertise en kennis bieden we passende begeleiding voor uw onderneming. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Joost van Bussel

Sedert 1980 werkzaam in de accountancy. Afgestudeerd in 1990. Partner bij een middelgroot accountants en belastingadvieskantoor. Vanaf 1994 zelfstandig accountant/adviseur voor zelfstandig ondernemers, vrije beroepsbeoefenaren, DGA’s en hun ondernemingen. Korte typering: allround adviseur, klantgericht, affiniteit voor financiële vraagstukken.

EvertWim van Dijk

EvertWim is begin jaren ’90 als consultant gestart bij een middelgroot organisatieadviesbureau. Daarna heeft EvertWim zijn carrière voortgezet bij een van de grote Nederlandse banken. Binnen deze bank heeft hij meerdere functies vervuld op accountmanagement en management niveau.

Mark Verkuijlen

Mark heeft zijn opleiding tot registeraccountant genoten bij een Big4 kantoor en hij is reeds 10 jaar actief als accountant. Mark heeft ervaring opgedaan bij zowel grote (internationale) ondernemingen als in het MKB. De expertise van Mark ligt op het gebied van het opzetten en optimaliseren van management informatie, begeleiding bij fusies en overnames en het adviseren op bedrijfseconomisch gebied.