Management begeleiding

Als ondernemer krijgt u regelmatig te maken met verschillende vraagstukken. Dit kunnen financiële, HR, organisatie inrichting of herstructurering kwesties zijn. De kennis en ervaring van onafhankelijke professionals, kunnen hierbij enorm helpen. Daarnaast heeft iedereen behoefte aan een kritische sparringpartner die samen de (on)mogelijkheden tegen het licht houdt. Het kan ook zo zijn dat uw onderneming zich in een crisis bevindt, of dreigt te komen. Juist dan heeft u hulp nodig om de zaken zowel financieel, organisatorisch als operationeel weer op orde te krijgen. Wij, van Best Practice, adviseren hierbij en zorgen samen met u voor de realisatie. We houden van een directe aanpak en een eerlijk, helder advies.

Financieel management

Financieel management is enorm belangrijk voor een organisatie. Het geeft inzicht in belangrijke cijfers en stuurinformatie waar uw bedrijfsvoering mede op wordt gebaseerd. Voor veel ondernemers zijn financiën niet de core business maar kost het opstellen, analyseren en interpreteren hiervan, flink wat tijd en energie. Wij begeleiden u met financieringsaanvragen, financiële budgetten of het opstellen van liquiditeits- en financiële prognoses voor uw onderneming. De belangrijkste stap die we samen met u zetten: het analyseren en interpreteren van deze informatie. We zetten onze kennis en ervaring om, in het beste resultaat voor uw onderneming.

Management begeleiding

Behoefte aan commercieel advies voor uw onderneming? We helpen u verder met vraagstukken omtrent omzetgroei, strategische marketing, HR en strategische onderwerpen. We gaan de uitdaging aan om samen met uw organisatie de doelen te realiseren. Ideeën omzetten in concrete acties. Strategieën bedenken en structuur creëren voor zowel korte als lange termijn doelen. De kennis en ervaring die we bij Best Practice in huis hebben, passen we toe binnen de organisatie. We houden van een “no nonsens” aanpak en korte communicatielijnen. Dit resulteert in een directe aanpak. We vertalen adviezen naar actiepunten en zorgen ervoor dat acties gerealiseerd worden.

Coaching

Als externe professional gaan we het gesprek met u aan. We houden u een spiegel voor en geven nieuwe inzichten vanuit de rol als kritische adviespartner. Onze kracht is het persoonlijk aansturen en coachen van organisaties. Motiveren en stimuleren vanuit verschillende invalshoeken en op deze wijze een vraagstuk oplossen. Dat is wat we graag doen en waar we goed in zijn. Onze belangrijkste toegevoegde waarde is het implementeren van onze adviezen en het realiseren van uw ondernemingsdoelstellingen.

Klik hier voor info over INTERIM MANAGEMENT