Administratie

Iedere ondernemer is slagvaardiger met een altijd up to date administratie. Op een eenvoudige en effectieve manier uw facturen, bonnnetjes, alles verwerken en beheren. Geen gesleep meer met ordners van en naar het administratiekantoor of accountant. De complete administratie in uw binnenzak, altijd en overal te raadplegen. Dat is Best Practice UBL! Een tool voor klanten, die helpt om alle administratieve werkzaamheden te digitaliseren. Hierdoor is de administratie altijd up-to-date en geeft een actueel inzicht voor uw organisatie. UBL geeft u inzicht in de financiële resultaten, stuurinfo en analyses. Een essentiële mix van informatie en praktische handvatten voor iedere onderneming.

Wat is UBL?

UBL staat voor Universal Business Language. UBL is de evaluatie van Scan & Herken. Naast een digitale factuur wordt er een ‘e-factuur’ meegezonden via de email. Deze ‘e-factuur’ wordt herkend en automatisch op een juiste manier verwerkt in de administratie. UBL heeft een bankkoppeling en hierdoor worden inkoop- en verkoopfacturen en bankbetalingen automatisch gematcht.

Alle inkoopdocumenten worden direct omgezet in de universele UBL-code en zijn daardoor leesbaar voor bijna alle boekhoudprogramma’s. Door Best Practice UBL in te zetten, heeft uw organisatie altijd inzicht in de actuele gegevens. Alle boekstukken zijn verwerkt in één digitaal dossier. De Nederlandse Overheid en de Kamer van Koophandel werken inmiddels ook met UBL.

Efficiënt en kostenbesparend

Wanneer u start met UBL, merkt u hoe efficiënt en overzichtelijk het werkt. Het geeft bedrijven rust en inzicht in alle up-to-date cijfers. Doordat deze gegevens in één tool zijn verwerkt, zet het op een simpele wijze aan tot actie. Een factuur of juist algemene cijfers zorgen dat er snel gehandeld kan worden, waardoor u tijd en geld bespaart. Wij faciliteren de software en daarnaast controleren we periodiek de administratie. De administratie dient daarbij niet alleen meer voor fiscale rapportages, maar het wordt een instrument om uw onderneming mee te sturen.

Klik hier voor meer info over Best Practice UBL.