Altijd financieel inzicht

Om financieel ontzorgt te kunnen worden moet je weten hoe je onderneming en privé situatie er voor staan. Dit inzicht geven we op diverse manieren, namelijk via persoonlijk contact en uitleg maar ook door gebruik te maken van de laatste ICT middelen.Met online administraties hebben zowel jij als wij tegelijkertijd inzicht in jouw administratie. Jij boekt je eigen administratie en wij voeren daar waar nodig correcties door per maand of kwartaal waardoor jij het inzicht hebt wat je nodig hebt. Ook is het aanvullend hierop mogelijk om periode cijfers op te stellen en deze met je te bespreken door ze te vergelijken met vorig jaar of een begroting.

Daarnaast werken wij met een persoonlijke portal waarop je online kunt inloggen. Zowel  op je computer als op je tablet of telefoon. Op deze persoonlijke portal heb je inzicht in jouw persoonlijke documenten zoals permanente stukken (de akte van oprichting, V.O.F. overeenkomsten, leningsovereenkomsten, etc.) of jaarlijkse stukken van je onderneming (de jaarrekening, prognoses, etc.) maar ook de fiscale stukken zoals je aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Deze laatste kun je ook digitaal goedkeuren waardoor het niet meer noodzakelijk is documenten te printen, ondertekenen en op te sturen per post of email. Tenslotte biedt de portal ook de mogelijkheid om dossier stukken aan te leveren. Bijvoorbeeld door een foto te maken van een ontbrekende investeringsfactuur, deze wordt dan automatisch geüpload naar ons elektronisch dossier.

Dit wil niet zeggen dat het bovenstaande niet  meer op een meer klassieke manier kan zoals per post of email toesturen. Dat blijft vanzelfsprekend natuurlijk ook mogelijk. Persoonlijk contact maar ook gebruikersgemak, dat is financieel ontzorgen.

Terug naar de pagina ACCOUNTANCY