Mooie sponsor avond bij TOP Oss 22-05-2019 . webber

Mooie avond bij TOP Oss als hoofdsponsor met collega sponsors, businessclub leden en relaties. Gaaf onthaal door TOP Oss directeur Peter Bijvelds die in gesprek ging met onze EvertWim van Dijk over de keuzes van Best Practice als sponsor, ambitie en de vergelijking met TOP Oss. Kijk hier voor een korte video impressie van het gesprek.

Oud PSV-er Björn van der Doelen was onze gast en werd door Peter bevraagd over zijn voetbalcarrière, visie op jeugdvoetbal en zijn leven als muzikant. Ook veel interactie met de zaal. Bijzonder mens die Björn, mooie Brabo met humor. Aansluitend speelde Björn enkele liedje uit zijn eigen repertoire.

Gewoon een leuke avond met afsluitend een gezellige borrel. Super gaaf om mee te maken zo net voor de play offs van TOP Oss. Voor de mensen die graag nog een paar fragmenten terugzien en uiteraard ook voor hen die de avond hebben gemist een paar korte impressies: