Best Practice verlengt het hoofdsponsorschap bij TOP Oss 04-04-2019 . webber

Best Practice  verlengt haar contract als hoofdsponsor van TOP Oss. Zij verbinden zich ook voor het seizoen 2019/2020 aan de club. 

“Wij zien TOP Oss nog wel in de Eredivisie belanden en daar wil je als hoofdsponsor natuurlijk bij zijn”, knipoogt EvertWim van Dijk van Best Practice. “Het bevalt ons simpelweg erg goed. Is onze verlenging vroeg? Nee, we zijn gewoon duidelijk en dat is prettig voor iedereen.”

Raakvlakken
De betrokkenheid van Best Practice bij de club zorgt volgens Van Dijk voor veel positieve reacties en enthousiasme vanuit allerlei hoeken. “Daar doen we het voor. De mentaliteit bij TOP Oss is resultaatgericht, no-nonsens en de sfeer is erg gemoedelijk. Dat sluit goed aan bij de aanpak die de klanten van Best Practice gewend zijn. Er samen als een team 100% voor gaan is de basis van ons bedrijf en ik herken dat ook in TOP.”