Best Practice nieuwe hoofdsponsor Top Oss 07-11-2018 . webber

Best Practice is de nieuwe hoofdsponsor van TOP Oss

 

TOP Oss speelt vanaf vanavond met een nieuwe hoofdsponsor op het tricot. Best Practice volgt Martin Glas op en prijkt tijdens de derby tegen FC Den Bosch al op de borst.

 

“Dit is geweldig nieuws voor TOP Oss”, reageert Peter Bijvelds. “Best Practice is een fijn bedrijf om mee samen te werken en Martin Glas is niet verdwenen. Zij blijven als sponsor verbonden, maar op een andere manier.”

 

Mooi podium

EvertWim van Dijk, directeur van Best Practice, is eveneens enthousiast. “TOP is een gemoedelijke Brabantse club en dat past ons goed. We zijn nog niet zo lang sponsor, maar het voelde direct vertrouwd. Onze gezamenlijke relatie, Martin Glas, heeft me verteld over het mooie podium dat het bedrijf heeft gehad. Ik ben trots dat wij dit nu krijgen en heb ontzettend veel zin in de rest van het seizoen.”

 

Over Best Practice

Best Practice is onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van het aan- en verkopen van bedrijven, bedrijfsovernames, management begeleiding, bedrijfsfinanciering en interim management. “Met grote betrokkenheid en persoonlijke aandacht dragen we bij aan een succesvolle groeikracht van bedrijven en ondernemers”, licht Van Dijk toe.