UBL

Hoe werkt UBL?

Alle in- en verkoopfacturen – indien deze niet in onze software zijn gemaakt – worden naar een speciaal voor uw administratie aangemaakt e-mailadres gestuurd. Met de juiste scanner kunt u volstaan door met één druk op de knop, 1 of meerdere facturen tegelijk naar het mailadres te sturen. Leveranciers die nu al facturen naar u mailen kunnen dit ook direct naar uw administratie doen waardoor u er helemaal geen omkijken meer naar heeft. Natuurlijk kunt u de betreffende facturen ook (na controle) vanuit uw eigen mailbox doorsturen. Alle documenten worden direct omgezet in de universele UBL-code. Dankzij UBL heeft u altijd inzicht in actuele gegevens en bevindt alle belangrijke informatie zich in één digitaal dossier. Zowel de Kamer van Koophandel als de Nederlandse Overheid werken ook met UBL.

De voordelen van UBL

  • Geen gesleep meer met ordners
  • Contant- en pinbonnen kunnen vanuit de Muis Live App worden gefotografeerd
  • Bankregels komen dagelijks binnen: wij kunnen u dagelijks de bij en afschrijvingen in de vorm van een bankafschrift mailen.
  • Betalingen kunnen vanuit ons systeem aangemaakt worden. Bij de ING bank en Rabobank wordt het betaalbestand automatisch in het telebankieren programma gezet waar u alleen nog maar de pin-handtekening hoeft te zetten. Bij de overige banken kan het betaalbestand in een batch worden geüpload naar de bank.
  • Een live-app die real-time wordt bijgewerkt op het moment dat de administratie wordt bijgewerkt.
  • U heeft de keuze: of zelf de administratie online verwerken of dit laten doen door 1 van onze medewerkers. Op ieder moment kunt u beslissen of u de boekingen zelf wilt doen of uit wil besteden aan Best Practice UBL.
  • Best Practice UBL heeft een eigen helpdesk die alle inhoudelijke vragen van het programma meteen kan beantwoorden en u kan assisteren bij het online verwerken van boekingen. U krijgt dus altijd een vertrouwd persoon aan de lijn die ook nog eens op de hoogte is van uw administratie.

Wanneer u werkt met Best Practice UBL merkt u al vlug wat de voordelen zijn. Het werkt efficiënt en overzichtelijk. U heeft inzicht in alle cijfers, wat voor rust zorgt. De administratie hoeft niet fysiek te worden overgedragen, wat simpelweg veel tijd oplevert. Geen zware mappen met boekhouding naar uw boekhouder brengen. Dankzij de tool worden de documenten rechtstreeks naar uw eigen administratie gestuurd. Dankzij het kleine team van Best Practice UBL krijgt u één aanspreekpunt. Er is altijd telefonische ondersteuning beschikbaar waardoor u geen wachtrijen ervaart. Het is een instrument om uw onderneming mee aan te sturen!

Nieuwsgierig, vragen of direct gebruik maken van de tool? Neem contact met ons op!