Nieuwe positionering Best Practice 20-06-2019 . webber

BEST PRACTICE heeft gekozen voor een nieuwe positionering.

Na jaren van bouwen aan de organisatie hebben we alle activiteiten (Management begeleiding, Financieringen, Bedrijven (ver)kopen, Accountancy) de afgelopen periode ondergebracht onder de naam BEST PRACTICE. De herkenbaarheid van onze huisstijl is gebleven, maar de activiteiten zijn toegevoegd onder het bestaande logo en vervangen de omschrijving ‘ADVIES’. Het geeft nu precies weer waar we als bedrijf/organisatie en merk voor staan: Voor richting én resultaat! Een bijzonder pragmatische aanpak, no-nonsense en integraal. Met passie en grote betrokkenheid bij ondernemers en hun uitdagingen. Een aanpak die zich de laatste jaren bewezen heeft, met veel sprekende voorbeelden waar we trots op zijn. Uiteraard zijn alle activiteiten duidelijk samengebracht op de vernieuwde website. Kortom: een mooie stap richting de toekomst! Wij zijn er klaar voor. Bekijk de vernieuwde website en start op HOME: www.bestpractice.eu